Sušači za ruke bez mane: kako izabrati odgovarajući model

Ako upravo opremate svoj poslovni prostor, kafić, restoran ili bilo koju vrstu javne institucije, sigurno je da za enterijer toaleta birate i sušače za ruke kao najefikasnije za korišćenje. Moramo Vam skrenuti pažnju i da, dugoročno, sušači za ruke postaju veoma isplativa investicija, kako u vremenu tako i novcu. Naime, kada su sušači za ruke jednom postavljeni, oni ne zahtevaju dodatnu brigu o tolaetu kao ubrusi za ruke, ali ni dodatne troškove poput ovog elementa enterijera. Upravo zato, trebalo bi da sušači za ruke budu pametno birani, a kako – mi Vam pokazujemo.

Sušači za ruke iz jednog ili dva dela

Najpre se morate odlučiti da li želite da u toaletima budu postavljeni sušači za ruke iz jednog ili dva dela. To najpre znači da li ćete birati modele koji se aktiviraju postavljanjem ruku ispod njih, pritiskom na dugme ili će pak sušači za ruke biti iz dva naspramna dela, koja se aktiviraju postavljanjem mokrih ruku između njih.

Upravo to će suziti Vašu potragu, te ćete lako odabrati koji su to sušači za ruke pravi za Vaš poslovni prostor. Uvek gledajte da to ipak budu savremeniji i efikasniji modeli, jer sušači za ruke iznova i iznova dobijaju sve bolje i efikasnije modele, a Vama je sigurno cilj i da Vam ovaj element enterijera što duže traje. Tako da je generalni predlog da, nakon što izaberete da li će Vaši sušači za ruke biti iz jednog ili dva dela, pretragu nastavite prema datumu izlaska određenog modela.

Novi i stariji modeli

Svakako, najnoviji i najefikasniji sušači za ruke su oni iz dva dela, koji omogućuju efikasno sušenje ruku za samo deset sekundi. Starijim modelima koji se aktiviraju postavljanjem ruku ispod površine, odnosno pritiskom na dugme, potrebno je nešto više vremena za sušenje, mada i ovakvi sušači za ruke dobijaju svoje nove forme i bolje i brže performanse.

Generalni predlog jeste da sušači za ruke budu i nešto skuplje investicija, jer će Vam se taj novac svakako dugoročno isplatiti. Dalje, za higijenu ruku i uopšte čitavog prostora bilo bi bolje da sušači za ruke koji se aktiviraju pritiskom na dugme budu izbačeni iz Vaše pretrage, kao zaista zastareli i prevaziđeni model.

Umesto toga, okrenite se formama iz dva dela ili jednog, ali koji se aktiviraju na pokret, kako biste bili sigurni da su svi higijenski uslovi maksimalni ispunjeni. I naravno, ovde pazite koji su to sušači za ruke savremeniji od ostalih.

Boja i forma sušača za ruke

Na samom kraju, sušači za ruke bi trebalo da budu birani i prema boji i svojoj formi, kako bi se lako i estetski uklopili u enterijer. Generalni predlog jeste da sušači za ruke budu izabrani u beloj boji kao lako uklopivoj u svaki enterijer. Isto tako, ovaj proizvod možete naći i u bež boji, ukoliko Vam je ista jednostavnija za kombinovanje.

Sušači za ruke u boji metala predlažu se kao izbor samo za toalete koji su ili savremeno opremljeni ili već poseduju mnogobrojne detalje u metal-varijanti, poput česmi i okvira za ogledalo, kako bi se i vizuelno uklopili u ovaj ambijent.

Rado ćemo vam pomoći u izboru sušača. Kontaktirajte nas na telefon 011/420-6363 ili mejl office@pikgroup.rs. Ostanite informisani o našim ponudama i akcijama, pratite nas na Fejsbuku.