Privredno društvo “PiK Group” d.o.o. iz Beograda se bavi trgovinom profesionalnim otiračima i sušačima za ruke, kategorijama proizvoda koje zahtevaju potpunu posvećenost.

“PiK Group” d.o.o. je zvanični distributer holandske kompanije ”Notrax” Superior Manufacturing Group Europe BV koja se bavi proizvodnjom profesionalnih otirača svih namena – od ulaznih unutrašnjih, spoljašnjih ili štampanih otirača, pa do specifičnih industrijskih otirača. Takođe, “PiK Group” je i distributer španske kompanije ”Nofer” čija je osnovna delatnost proizodnja i distribucija savremenih sušača za ruke.

Naš asortiman proizvoda možete videti u Showroom-u koji se nalazi u Beogradu, naselje Žarkovo, Tržni centar “Mondo”. Više detalja o ovom Showroom-u možete pogledati u kategoriji “Showroom”.

Profesionalni Otirači

Prvi utisak koji ostavljamo prema nekome je od velike važnosti i samim tim može da utiče na naše ponašanje. Isto to važi i za ulazni prostor jednog objekta. On ostavlja utisak kada prvi put prođemo kroz ulazna vrata i zakoračimo kao gost,  korisnik nekih usluga, kupac ili poslovni partner.

Naši efikasni sistemi profesionalnih otirača Vam mogu drastično pomoći u tome. Pored ponude velikog broja dizajna I boja, osnovna primena naših profesionalnih otirača je da uklanjaju, zadržavaju i sakrivaju što veću količinu nečistoće na Vašim ulazima.

Sušači za ruke

U današnje vreme sušači za ruke su prosto neophodna stvar za bilo koji poslovni objekat. Naša ponuda podrazumeva dve grupe  sušača za ruke: ‘’Hand below’’ – modeli gde se ruke prilikom sušenja stavljaju ispod sušača i ‘’Hand in’’ – modeli gde se ruke prilikom sušenja stavljaju u sušač.

Uverite se i sami u efikasnost naših sušača za ruke:

–  Vreme potrebno za sušenje ruku je 10-15 sekundi

–  Energetska ušteda – snaga ovih sušača se kreće od 0,9 kWh do 1,76 kWh

–  Ekološki značaj naših sušača za ruke

–  Antibakterijska zaštita koja se ostvaruje preko svetski priznatih filtera

–  Finansijska ušteda

–  Kvalitet sa garancijom

Dobrodošli!!!

PiK Group” tim.