fbpx

Perika za WET sistem – mikrofiber u boji

ID proizvoda:

Pošalji upit
Pošaljite odmah upit samo za ovaj proizvod na mail.
Ubaci na listu želja
Dodajte ovaj proizvod na listu proizvoda koji vas zanimaju, a zatim pošaljite celu listu na mail. Pogledajte vašu Listu želja »

Opis proizvoda

Koristi se za pranje uz upotrebu nosača za BLIK sistem. Mikrofiber vlakna uklanjaju bakterije sa površine, čineći učinak čišćenja efikasnijim i smanjujući potrošnju deterdženata za pranje. Ovo je omogućeno zahvaljujući njegovom elektrostatičkom svojstvu, čime se mrlje rastvaraju i prašina privlači pod mop. Zbog toga je posebno preporučljiv u zdravstvenim ustanovama. Mopovi u boji omogućavaju markiranje mopova za čišćenje samo određenih prostorija (npr. crveni za toalete, žuti za sobe…), čime se sprečava prenošenje kontaminacije iz prostorije u prostoriju.

Uputstvo za održavanje

Prati ga u mašini na temperaturi 900C uz upotrebu deterdženta pH < 11. Ne sušiti ga u mašini za sušenje, ne koristiti omekšivač i izbeljivač.

Opis proizvoda

Veličina

  • 40 x 13 cm

Materijal

  • Mikrofiber vlakna

Pošaljite upit

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj proizvod, dodatne informacije, cenu, dostupnost, pogodnosti, pošaljite nam upit putem kontakt forme, a mi ćemo vam se se javiti u najkraćem roku.