fbpx

O nama

Privredno društvo “PiK Group” d.o.o. iz Beograda se bavi trgovinom profesionalnim otiračima i sušačima za ruke, kategorijama proizvoda koje zahtevaju potpunu posvećenost.

Ko smo mi

Pik Group O nama“PiK Group” d.o.o. je zvanični distributer holandske kompanije ”Notrax” Superior Manufacturing Group Europe BV koja se bavi proizvodnjom profesionalnih otirača svih namena – od ulaznih unutrašnjih, spoljašnjih ili štampanih otirača, pa do specifičnih industrijskih otirača. Takođe, “PiK Group” je i distributer španske kompanije ”Nofer” čija je osnovna delatnost proizodnja i distribucija savremenih sušača za ruke.

Naš asortiman proizvoda možete videti u Showroom-u koji se nalazi u Beogradu, naselje Žarkovo, Tržni centar “Mondo”. Više detalja o ovom Showroom-u možete pogledati u kategoriji “Showroom”.

Čime se bavimo

Profesionalni otirači

Korist profesionalnih otirača na ulazu u objekat je velika. Pre svega, smanjuju se troškovi održavanja podnih obloga, jer profesionalni otirači sprečavaju unos fine ili grube nečistoće u objekat. Isto tako povećavaju vek trajanja podnih obloga u objektu. Pored ove funkcije, profesionalni ulazni otirači imaju I bezbednosnu funkciju. U kišnim ili snežnim danima, kontakt mokrog đona sa podnom oblogom može da prouzrokuje klizanje I padove. Zbog posebnih vlakana od kojih se prave profesionalni ulazni otirači, njihova moć upijanja je velika.

Kod nas imate na raspolaganju više različitih vrsta otirača koji imaju različite funkcije: bilo da se radi o otiračima koji se nalaze na ulazu u prostoriju, ili onih unutrašnjih, koji se nalaze u poslovnom prostoru, zatim su tu kuhinjski otirači, kao i oni za kupatilo. Od ugradnih / nadgradnih otirača kod nas ćete naći gumene i aluminijumske, a nudimo još i štampane i omčaste otirače.

Sušači za ruke

U današnje vreme sušači za ruke su prosto neophodna stvar za bilo koji poslovni objekat. Naša ponuda podrazumeva dve grupe sušača za ruke: ‘’Hand below’’ – modeli gde se ruke prilikom sušenja stavljaju ispod sušača i ‘’Hand in’’ – modeli gde se ruke prilikom sušenja stavljaju u sušač.

Uverite se i sami u efikasnost naših sušača za ruke:

  • Vreme potrebno za sušenje ruku je 10-15 sekundi
  • Energetska ušteda – snaga ovih sušača se kreće od 0,9 kWh do 1,76 kWh
  • Ekološki značaj naših sušača za ruke
  • Antibakterijska zaštita koja se ostvaruje preko svetski priznatih filtera
  • Finansijska ušteda
  • Kvalitet sa garancijom

Dobrodošli!!!
“PiK Group” tim.

POGLEDAJTE NAŠ SHOW ROOM