fbpx O nama | PiK Group

PiK Group d.o.o. je zvanični distributer holandske kompanije Notrax Superior Manufacturing Group Europe BV koja se bavi proizvodnjom profesionalnih otirača svih namena – od ulaznih unutrašnjih, spoljašnjih ili štampanih otirača, pa do specifičnih industrijskih otirača. Takođe, PiK Group je i distributer španske kompanije Nofer čija je osnovna delatnost proizodnja i distribucija savremenih sušača za ruke.

Naš asortiman proizvoda možete videti u Showroom-u koji se nalazi u Kružni put Kijevo 40i, Rakovica, Beograd. Više detalja o ovom Showroom-u možete pogledati u našoj galeriji.

 

 

 

 

ČIME SE BAVIMO

Profesionalni otirači

 

Korist profesionalnih otirača na ulazu u objekat je velika. Pre svega, smanjuju se troškovi održavanja podnih obloga, jer profesionalni otirači sprečavaju unos fine ili grube nečistoće u objekat. Isto tako povećavaju vek trajanja podnih obloga u objektu. Pored ove funkcije, profesionalni ulazni otirači imaju I bezbednosnu funkciju. U kišnim ili snežnim danima, kontakt mokrog đona sa podnom oblogom može da prouzrokuje klizanje I padove. Zbog posebnih vlakana od kojih se prave profesionalni ulazni otirači, njihova moć upijanja je velika.

Kod nas imate na raspolaganju više različitih vrsta otirača koji imaju različite funkcije: bilo da se radi o otiračima koji se nalaze na ulazu u prostoriju, ili onih unutrašnjih, koji se nalaze u poslovnom prostoru, zatim su tu kuhinjski otirači, kao i oni za kupatilo. Od ugradnih / nadgradnih otirača kod nas ćete naži gumene i aluminijumske, a nudimo još i štampane i omčaste otirače.

POGLEDAJTE SVE PROIZVODE

Sušači za ruke

 

U današnje vreme sušač za ruke su prosto neophodna stvar za bilo koji poslovni objekat. Naša ponuda podrazumeva dve grupe sušača za ruke: ‘’Hand below’’ – modeli gde se ruke prilikom sušenja stavljaju ispod sušača i ‘’Hand in’’ – modeli gde se ruke prilikom sušenja stavljaju u sušač.

Uverite se i sami u efikasnost naših sušača za ruke:

Vreme potrebno za sušenje ruku je 10-15 sekundi Energetska ušteda – snaga ovih sušača se kreće od 0,9 kWh do 1,76 kWh Ekološki značaj naših sušača za ruke Antibakterijska zaštita koja se ostvaruje preko svetski priznatih filtera Finansijska ušteda Kvalitet sa garancijom Dobrodošli!!! “PiK Group” tim.

POGLEDAJTE SVE PROIZVODE

 

POGLEDAJTE NAŠ SHOW ROOM

DETALJNIJE

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing