fbpx

Dezinfekciono sredstvo za ruke

ID proizvoda:

Pošalji upit
Pošaljite odmah upit samo za ovaj proizvod na mail.
Ubaci na listu želja
Dodajte ovaj proizvod na listu proizvoda koji vas zanimaju, a zatim pošaljite celu listu na mail. Pogledajte vašu Listu želja »

Dezinfekciono sredstvo GELSOAP se koristi za suvu dezinfekciju ruku, ne iziskuje pranje i ne ostavlja ruke lepljivim. Dermatološki ispitan, sadrži Aloe Veru sa hidrirajućim i umirujućim dejstvom. Može se koristiti u manuelnom dispenzeru u pakovanju od 800ml, kao flaša od 1 litra sa dozerom ili kao bočica od 80ml za džepnu upotrebu.

Opis proizvoda

Karakteristike proizvoda

Antibakterijsko delovanje

Da biste pogledali ostale proizvode sa nekom od ovih karakteristika, kliknite na ikonicu te karakteristike

Opis proizvoda:

Dezinfekciono sredstvo GELSOAP se koristi za suvu dezinfekciju ruku, ne iziskuje pranje i ne ostavlja ruke lepljivim. Dermatološki ispitan, sadrži Aloe Veru sa hidrirajućim i umirujućim dejstvom. Može se koristiti u manuelnom dispenzeru u pakovanju od 800 ml, kao flaša od 1 litra sa dozerom ili kao bočica od 80 ml za džepnu upotrebu.

 

Tehničke karakteristike:

Sastav Alkohol, didecildimetil amonijum hlorid
Primena Za suvo pranje i dezinfekciju ruku sa svojstvom samosušenja koja ne iziskuje ispiranje i ne ostavlja ruke lepljivim
Fizički izgled Providni bezbojni gel
Proizvođač Kiter – Italija
pH vrednost 6,5 ± 0,5
Pakovanje

800 ml (u vrećici) za manuelni dispenzer

1lt (u flaši) sa dozerom

80 ml (u bočici) za džepnu upotrebu

 

 

Pošaljite upit

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj proizvod, dodatne informacije, cenu, dostupnost, pogodnosti, pošaljite nam upit putem kontakt forme, a mi ćemo vam se se javiti u najkraćem roku.