fbpx

Aluminijumska dezobarijera Premium

ID proizvoda:

Pošalji upit
Pošaljite odmah upit samo za ovaj proizvod na mail.
Ubaci na listu želja
Dodajte ovaj proizvod na listu proizvoda koji vas zanimaju, a zatim pošaljite celu listu na mail. Pogledajte vašu Listu želja »

Aluminijumska dezobarijera/dezokadica Premium se koristi za prelaz zaposlenih. Čisti i dezinfikuje obuću i preporučuju se za sve ulaze gde se zahteva visok nivo higijene. Aluminijumska dezobarijera Premium se ispunjava polietilenskim otiračem Astro Turf koji ima izgled veštačke trave. Prilikom gaženja, fleksibilnost polietilenskog otirača omogućava da se đonovi potapaju u dezinfekcioni rastvor. Ova dezobarijera se izrađuje u standardnoj dimenziji 60cm x 80cm ili može biti izrađena na zahtevanu dimenziju. Ivice dezobarijere Premium su oborene (kose).

Opis proizvoda

Karakteristike proizvoda

Antibakterijsko delovanje Dimenzije na zahtev Pogodan za prelaz točkovima Standardne dimenzije

Da biste pogledali ostale proizvode sa nekom od ovih karakteristika, kliknite na ikonicu te karakteristike

Opis proizvoda:

Aluminijumska dezobarijera/dezokadica Premium se koristi za prelaz zaposlenih. Čisti i dezinfikuje obuću i preporučuju se za sve ulaze gde se zahteva visok nivo higijene. Aluminijumska dezobarijera Premium se ispunjava polietilenskim otiračem Astro Turf koji ima izgled veštačke trave. Prilikom gaženja, fleksibilnost polietilenskog otirača omogućava da se đonovi potapaju u dezinfekcioni rastvor. Ova dezobarijera se izrađuje u standardnoj dimenziji 60 cm x 80 cm ili može biti izrađena na zahtevanu dimenziju. Ivice dezobarijere Premium su oborene (kose).

 

Preporučena upotreba:

  • Za postavljanje na svim ulazima gde se zahteva visok nivo higijene

 

Specifikacija:

  • Izrađuje se od aluminijuma
  • Ispuna od polietilenskog otirača Astro Turf
  • Mogu se sipati dezinfekciona sredstva sačinjena od različitih baza (alcohol, hlor…)
  • Debljina: 18 mm

 

Raspoložive dimenzije:

  • Standardne dimenzije
    • 60 cm x 80 cm
  • Dimenzije na zahtev sa kosim ivicama obračunato po m2

Pošaljite upit

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj proizvod, dodatne informacije, cenu, dostupnost, pogodnosti, pošaljite nam upit putem kontakt forme, a mi ćemo vam se se javiti u najkraćem roku.