fbpx Parking graničnici i barijere – uredite i organizujte svoj parking

Prostor za parkiranje mora da bude uređen tako da pruži bezbednost vozačima

Prostor za parkiranje jednako je važan na vašem privatnom vlasništvu, kao i na poslovnim prostorima. Parking koji nije dobro organizovan može biti razlog čestih nesporazuma, ali i narušiti bezbednost vozača. Bilo da ste fizičko lice koje želi da organizuje parkiranje u svom dvorištu, tj. ispred zgrade, ili pravno lice, tj. izdavač poslovnog prostora sa velikim brojem parking mesta, parking graničnici i barijere će vam pomoći da uredite parking tako da on bude funkcionalan i bezbedan.

Da li je parking barijera pravi izbor za vas?

U gradskoj sredini problem parkiranja postaje sve izraženiji, a sa njim i potreba zaštite parking mesta. Vlasnici kuća sa tzv. otvorenim sistemom parkiranja, van ograđenog prostora (na prilazu kući), kao i stanari zgrada sa zajedničkim parkingom, često nailaze na problem neautorizovanog parkiranja.

Ukoliko želite da sprečite zauzimanje vašeg parking mesta ili blokiranje vašeg ulaza u garažu, zaštita i oprema za parking predstavljaju pravi izbor za vas.

Parking barijere koriste se za zaštitu pojedinačnog parking mesta, i to najčešće na zajedničkim površinama, pa su osim za parkinge zgrada, pogodne i za parkinge firmi ili tržnih centara. U našoj ponudi ćete pronaći barijere za parking napravljene od metala, koje su ekonomične i lako uočljive. Na raspolaganju su vam dva modela za fiksnu zaštitu parking mesta.


Dva modela barijera za fiksnu zaštitu parking mesta 
Parking barijera stub je praktična jer je malih dimenzija (75 cm x 6 cm x 4 cm) i teška je svega 3,6 kg, a zaključava se katancem, dok je zaobljena parking barijera nešto teža – 4 kg i dimenzija 50 cm x 60 cm i ona se zaključava pomoću brave. Koji model parkirne barijere ćete izabrati zavisi od širine parking mesta koje želite da zaštitite, a detalje oba modela možete da vidite na našem sajtu.

Parkirajte bezbedno – nabavite parking graničnik

Na većim i veoma prometnim prostorima kao što je parking firme ili komercijalnog objekta, koji su često i ograđeni, postoji opasnost od oštećenja automobila prilikom parkiranja. Ako želite da sprečite nastanak štete na vozilu prilikom uparkiravanja, razmotrite ulaganje u graničnike za parking.

Oni imaju osnovnu svrhu da odvoje i odrede parkirna mesta, pa upotrebu nalaze jednako na prostorima sa velikim brojem parking mesta i na pojedinačnim mestima za parkiranje – kada želite da svoje mesto za parkiranje jasno istaknete i zaštitite od parkiranja drugih vozila.

Parking graničnik omogućava lako i bezbedno parkiranje
 
Međutim, graničnik istovremeno omogućava i bezbedno parkiranje – sprečava udarce o ograde i druge automobile. Zbog toga što imaju žute ili bele reflektujuće trake, obezbeđuju optimalnu vidljivost i bezbednost pešaka.

U našoj ponudi možete pronaći četiri dimenzije graničnika napravljenih od visokokvalitetne gume koja se ne krivi, ne puca i ne truli. Zato su parking graničnici pogodni i za unutrašnje prostore, kao što su privatne i podzemne garaže, ali i za parkinge na otvorenom.

Ugaoni odbojnici – zaštitnici vaše imovine

Na prometnim parkinzima nisu retki slučajevi oštećenja zidova, ivica i vozila tokom uparkiravanja. Zato su ugaoni odbojnici, namenjeni zaštiti uglova u garažama i komercijalnim objektima, pravi primer toga kako pametna investicija može sprečiti ovakve štete.

Ugaoni odbojnici nalaze svoju primenu u privatnim garažama, ali i velikim parking prostorima, pa su idealni i za fizička lica, kao i za parkinge firmi, izdavače poslovnog prostora, magacine, radionice, prodavnice i sva mesta gde je velika frekvencija kretanja ljudi i pokretnih predmeta poput kolica.

Odbojnici će sprečiti i skupe popravke od mehaničkih oštećenja i habanja na uglovima prostorije i stubovima, a ujedno umanjiti prljanje prostora. U našoj ponudi možete pronaći uočljive crno-žute odbojnike, napravljene od dugotrajne gume, otporne na habanje, i to u dva oblika – pravougaoni i zaobljeni.


Ugaoni odbojnici na parkinzima i u garažama osiguravaju i prostor i vozila 
Odlukom da nabavite ugaone odbojnike dobijate na fleksibilnosti prostora i omogućavate nesmetano kretanje vozila i izvođenje operativnih procedura, ali i osiguravate dugovečnost unutrašnjosti prostora. Više informacija o modelima možete pronaći na našem sajtu.

Podupirači točka: obezbedite parkirana vozila

Bilo da ste fizičko ili pravno lice, sigurnost vašeg parkinga veoma je važna, a osim sprečavanja neautorizovanog parkiranja i postavljanja graničnika za bezbedno parkiranje, ona podrazumeva i obezbeđivanje parkiranih vozila.

Zato su naročito korisni podupirači točka koji sprečavaju nenamerno kretanje parkiranog automobila i time povećavaju bezbednost pešaka, ali i drugih učesnika u saobraćaju. Ne treba zaboraviti da podupirači mogu da spreče i moguće štete nastale neželjenim kretanjem parkiranog vozila.

Ukoliko ste vlasnik firme koja posluje putem teške mehanizacije velike nosivosti, onda su vam ovi podupirači neophodni. U našoj ponudi možete pronaći poliuteranske podupirače otporne na sve vremenske uslove i različite hemikalije.

Različiti modeli podupirača točkova podnose različita opterećenja
 
Izbor dimenzija i modela zavisiće od vaših potreba, tj. težine vašeg vozila i prečnika gume. Naši podupirači namenjeni su vozilima sa gumama prečnika između 35 i 165“, a podupirači podnose opterećenja od devet do 400 tona, pa će savršeno odgovarati svakom tipu vozila – od automobila do teške mehanizacije.

Na našem sajtu potražite detaljan izbor modela i njihovog maksimalnog opterećenja.

Organizujte parking i obezbedite svoje vozilo

Odgovornost prema sopstvenom vozilu i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, kao i rastući problemi s parking prostorima u gradskim sredinama pozivaju da obezbedite svoje vozilo tokom i nakon parkiranja na najbolji mogući način. Ukoliko imate nedoumice u vezi sa odabirom proizvoda iz našeg programa za parking, kontaktirajte nas putem našeg sajta ili na brojeve telefona navedene na sajtu i rado ćemo vam pomoći u odluci.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing